Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Φραγκίσκο εσύ σούπερ σταρ: κυκλοφορεί ποπ-ροκ άλμπουμ στην... Πίστευε ΨηφιακήTα πλήθη του επιφύλαξαν υποδοχή ροκ σταρ στη Νέα Υόρκη και ο πάπας Φραγκίσκος δεν θα τους χαλάσει το χατίρι, αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ με μουσική ποπ- ροκ και τίτλο Wake Up! (Ξύπνα!) την 27η Νοεμβρίου, γνωστοποίησε σήμερα η δισκογραφική εταιρεία Believe  Digital.

Οι θαυμαστές του δεν θα ακούσουν τον ποντίφικα να τραγουδά ο ίδιος, ωστόσο στα 11 τραγούδια που περιλαμβάνονται στον δίσκο συνδυάζονται αποσπάσματα από τις λειτουργίες ή τα κηρύγματά του μαζί με αναμφισβήτητα ροκ μελωδίες.
Τα τραγούδια αναφέρονται σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Φραγκίσκο, όπως το περιβάλλον, η ειρήνη στον κόσμο, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
«Είμαστε ευτυχείς που ανακοινώνουμε ότι η Believe θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ του ίδιου του πάπα, το οποίο έχει εγκρίνει το Βατικανό, με τίτλο Wake Up!» έγραψε η εταιρεία στο λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
Oι μουσικόφιλοι μπορούν να παραγγείλουν και να ακούσουν ένα από τα τραγούδια με τίτλο "Wake up! Go! Go! Forward!" στο iTunes. Στο τραγούδι συνδυάζεται το κήρυγμα του Χόρχε Βεργκόλιο πέρσι ενώπιον των Νοτιοκορεατών και μελωδίες από συνθεσάιζερ και ηλεκτρική κιθάρα.
Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα προσφερθεί ως δωρεά σε ιδρύματα που προσφέρουν βοήθεια σε μετανάστες και πρόσφυγες.
Πηγή: ΑΜΠΕ