Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ 27.9.15

.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ.


2)ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΜΟΣΧΑ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ. ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΥΞΗ.

3)ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΣΕ ΧΕΡΣΑΙΑ ΒΑΣΗ , ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΕΙ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ . ΕΝΩ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟ AΦΓΑΝΙΣΤΑΝ . ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΣΕΡΓΚΕΙ ΑΚΡΟΜΕΓΙΕΦ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ-ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΧΜΟΥΤ ΓΚΑΡΕΕΦ ΚΑΙ ΜΠΟΡΙΣ ΓΚΡΟΜΩΦ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ. Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ 1989 ΗΤΑΝ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Η ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΧΕ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΙΣΡΑΗΛ-ΛΙΒΑΝΟΣ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ-ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ.

4)ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΜΟΣΧΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΝΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ . ΠΧ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ISIS Ή ΤΗΝ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛ-ΝΟΤΙΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΔ ΔΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΧ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ /ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ 64 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΕΥΘΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΥΛΚΑΣΟΥ, ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ(ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ-ΙΝΓΚΟΥΣΕΤΙΑ0ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ-ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΟ ΜΠΑΛΚΑΡΙΑ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑΤΑΡΣΤΑΝ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ΚΑΙ ΜΗ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.

5)ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ. ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ. ΑΙΓΥΠΤΟ-ΝΟΤΙΑ ΥΕΜΕΝΗ-ΛΙΒΥΗ-ΣΑΝΤΑΜ ΚΛΠ. ΑΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.