Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


Tρέμει το σύστημα!
Τα ονόματα που προκαλούν πανικό στους ολιγάρχες της ενημέρωσης και της επιχειρηματικότητας ακούν στο όνομα Μιχαλολιάκος και Λαφαζάνης!

Τους δυο άνδρες δεν συνδέει τίποτε!
Και οι δυο όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του makeleio.gr  τις επόμενες μέρες θα δεχτούν δριμύτατη επίθεση από καθεστωτικά δελτία ειδήσεων και εφημερίδες!
Το πρώτο χτύπημα από το Εξωτερικό
Σύμφωνα με μυστική δημοσκόπηση της γερμανικής εφημερίδας Bild , η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη  συγκεντρώνει ποσοστό γύρω στο  8% και δεν αποκλείεται να είναι και τρίτο κόμμα. ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ παλεύουν για να πιάσουν το όριο του 3% και να μπουν στη Βουλή, σύμφωνα πάντα με την γερμανική εφημερίδα. Η μεγάλη έκπληξη για αυτούς είναι το Κόμμα Λεβέντη ( τον στηρίζουν με νύχια και δόντια οι Γερμανοί) που θα κατορθώσει να εκλεγεί στην Βουλή με το ποσοστό του 4%.
Αξίζει να σημειωθεί πως αποτελέσματα για την Χρυσή Αυγή είναι μόλις 5,3%, και δεν αναφέρονται σχεδόν πουθενά… κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο από χθες στα επιτελεία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ! Στενος συνεργάτες του Βαγγελη Μειμαρακη, ελεγε σε συντάκτη του makeleio.gr «Αν ισχύουν τα ποσοστά αυτά θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς, είναι όμως δύσκολο να γίνει πιστευτό κάτι τέτοιο»
“Διψήφια” για  ΛΑΕ & Χ.Α.
Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες δημοσκοπήσεων της χωρας,  δίνει στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, το ποσοστό από 7-17% . Αντίστοιχο ποσοστό καταγράφει και  η Χρυσή Αυγή τα ποσοστά της οποίας μπορεί να αγγίξουν και το 18%
Σύμφωνα με τους δημοσκόπους τα ποσοστά των εν λόγω κόμματων είναι τα πιο δύσκολα να προβλεφθούν, και είναι αυτά που θα εκπλήξουν την ημέρα των εκλογών…
Πάντως το πολιτικό σκηνικό είναι  ρευστό οι εξελίξεις καταιγιστικές  και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη!!
Πάντως, οι εκτιμήσεις που αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ τον δίνουν κάτω από το 25%!