Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Είσαι σίγουρος ότι θα γίνουν εκλογές ;

Είσαι σίγουρος ότι θα γίνουν εκλογές ;
Τώρα θα πεις ρε στρέιντζερ τρελάθηκες;

Έλα όμως που πρέπει να με ακούσεις , έλα όμως που υπάρχουν περιπτώσεις και πιθανότητες αρκετά μεγαλούτσικες ξαφνικά να δεις να μην γίνονται εκλογές !
Έχεις δει καμία δημοσκόπηση από τις μεγάλες γνωστές εταιρίες; αυτές που στάνταρ έδιναν τον παλμο στο λαό τόσα χρόνια;
Δεν έχεις δει ! Γιατί;
Γνωρίζεις ότι εφόσον δεν έχει διαλυθεί η βουλή μπορεί να συνεδριάσει με πρόταση 50 βουλευτών και να εκλεγεί πρωθυπουργός μέσα απο την εκλεγμένη βουλή ;
Τι; Μα αυτό είναι κοροϊδία του λαού !
Σωωωωπαααα!
Ακουσέμε καρντάση μου αυτό που τολμώ να σου πω το οποίο σου φαίνεται παράλογο έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί .
Δε λέω ότι θα συμβεί λέω όμως ότι αυτοί που μαγειρεύουν την κουτάλα με τα ζουμιά το έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους .
Αν οι μυστικες δημοσκοπήσεις που κάνουν δε τους βγουν έτσι όπως πρέπει για να καλυφθούν όλα τα λαμόγια και όταν λέω όλα τα λαμόγια εννοώ και αυτούς που τώρα πια δεν θα μπορούν να βγουν στη βουλή ….τοτε εκλογες δεν θα δεις!
Πρεπει να καλυφθούν όλοι , δεν τους νοιάζει μόνο ποιος θα βγει , δεν τους νοιάζει μόνο αν θα κάνουν τον συνδυασμό που χρειάζεται για να κρατηθούν τα ίδια βατραχάκια στη θεσούλα τους , τους νοιάζει και πολύ να μην αφήσουν κανένα βατραχάκι ερμεο στην τύχη του .
Αν γίνουν εκλογές μην πεις ότι αυτό που μόλις διάβασες ήταν ένα ψέμα, μια φανταστική ιστορία γιατί θα ρθούν οι καιροί και οι χρόνοι που θα δικαιώσουν αυτή την ιστορία του σήμερα .
Απλά το κοπάδι θα μαθαίνει πάντα αυτό που θέλουν και συμφέρει τα βατραχάκια!!
Ασε το οτι στο ανακοινωσα τους πιεζει ακομα πιο πολυ… εγω γινομαι πολυ ενοχλητικος ..και εσυ πολυ ενημερος…. δεν συμφερει αυτη η συνταγη!!!!
Υ.Γ ΑΑααα η ζωη δεν εκλεισε την βουλη…. χμμμ!