Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Θα συμβεί ένα παγκόσμιο καταστροφικό γεγονός τους επόμενους μήνες ;Έχω εδώ και πολύ καιρό ενα φίλο, ο οποίος βρίσκεται στην επιβολή του νόμου και είναι μέλος της άσκησης Jade Helm .
Είναι απόλυτα λογικός ,πραγματικός και γραμμικός
(προβατάκι), και νομίζω είναι ανίκανος να δει έξω από το κουτί.
Έχω προσπαθήσει να τον βοηθήσω να δει τι συμβαίνει, αλλά πάντα μου λέει ότι είμαι υπόθεση σχιζοφρενή με πάρα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου.
Πριν λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον ίδιο, όπου βρισκόταν σε μια ενημέρωση της FEMA , και εχει κατάρρευση ψυχολογικά μετά από αυτά που τους είπαν .
Η ομάδα FEMA αποκάλυψε:
Πρόκειται να συμβεί ένα γεγονός μέσα στους επόμενους 6 μήνες.γεγονός που πιστεύεται ότι θα είναι μια φυσική καταστροφή, όπως μια ηλιακή έκρηξη , αλλά θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο.
Το καταστροφικό γεγονός θα είναι τόσο μεγάλο που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στις εύθραυστες οικονομικές μας υποδομές, έτσι ώστε να χρειαστεί να έχουμε τραπεζική αργία στην Αμερική, Ταυτόχρονα θα εκδηλωθούν κοινωνικές Ταραχές και βία λόγω του ότι στα καταστήματα θα αδειάζουν, τα τροφίμα αλλα και άλλες προμηθεις ! Έτσι, ο στρατιωτικός νόμος αναμένεταινα εκδηλωθεί αμέσως μετά το Γεγονός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: