Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΦΛΕΓΕΤΑΙ!


Περικυκλωμένοι από χώρες που μας λιγουρεύονται...

Ανάθεμα τα ΜΟE τους που κάποιοι υπέγραψαν για το θεαθήναι και τίποτε περισσότερο,μας αρέσει που ο Καμμένος συζητάει για επέκταση των ΜΟΕ ( Μέτρων οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) με τους Τούρκους

και κάποιοι άλλοι στο (ΥΠΕΞ βλέπε Κοτζιάς) επιθυμεί μέτρα ΜΟΕ με Aλβανούς και Σκοπιανούς  στα Βόρεια σύνορα!

Πάντως οι ημέρες είναι γκαστρωμένες και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα βγει…Τα πράγματα στο Αιγαίο δεν πάνε καλά και οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν την Νατοϊκή άσκηση που εξελίσσονταν  ανατολικά του Καστελόριζου για να εισβάλουν στο Αιγαίο!

Σχεδιασμένη η εισβολή των Τούρκικων Μαχητικών με δύο ζεύγη οπλισμένα απο Βορρά και Νότο από το πρωί με το Τούρκικο ζεύγος των F-16 να αρνείται να βγεί  Νότια της Ρόδου από το Ελληνικό FIR και να επακολουθεί εμπλοκή!

Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν από τρία πολεμικά αεροδρόμια για να αναχαιτίσουν  Τα Τούρκικα που έμπαιναν Οκτάδες ,εξάδες και κατά ζεύγη Οπλισμένων Μαχητικών απο παντού!

Υποτίθεται οτι είναι ήδη σε ισχύ όπως προαναφέρουμε το Μορατόριομ απαγόρευσης πτήσεων λόγω καλοκαιριού και λόγω Τουρισμού!

parabiaseis

Πάντως Στρατιωτικοί αναλυτές έδειχναν προβληματισμένοι από την Τουρκική μεγάλη κινητοποίηση αν και δεν πέταξε μαζί τους το Αμερικάνικο  Ιπτάμενο radar που θα δικαιολογούσε Νατοϊκή Άσκηση…

Δεν αποκλείεται να υπάρχει σχέδιο πίεσης της Ελλάδος από τα Ανατολικά ίσως και το επιχειρούμενο άνοιγμα στη Ρωσία...!

Αυτά πάντως μεταφέρονται με επιφύλαξη!
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: