Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Έκτακτη Προειδοποίηση: ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ξεκινούν Υψηλού Κινδύνου Επιχειρήσεις Κατά της Ρωσίας!


Που θα οδηγήσουν σε Πυρηνική Καταστροφή, τη χειρότερη που έχει δει ο κόσμος στη σύγχρονη ιστορία!

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…


 
7ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ξεκινούν Υψηλού Κινδύνου Επιχειρήσεις Κατά της Ρωσίας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια σειρά από στρατιωτικές ασκήσεις στα ανατολικά σύνορά για να αντιμετωπίσει τη Ρωσία…

 ''Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ βρίσκονται στον δρόμο προς μια υψηλού κινδύνου στρατιωτική αντιπαράθεση με τη Ρωσία, με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία, μια κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει στην χειρότερη καταστροφή στην ιστορία του κόσμου'', αποκαλύπτει ένας αντιπολεμικός ακτιβιστής από το Σικάγο:

 

«Η απειλή που θέτει η αναβίωση του Ψυχρού Πολέμου με την επέκταση του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί», δήλωσε ο Rick Rozoff, μέλος της Ένωσης εναντίον του ΝΑΤΟ. «Έχει τη δυνατότητα κυριολεκτικά να οδηγήσει τον πλανήτη μας και τους λαού της προς την χειρότερη καταστροφή στην ιστορία της, η οποία θα ήταν ένας πυρηνικός πόλεμος», είπε χαρακτηριστικά. 

 Πάνω από 2.000 στρατιώτες συμμετέχουν στα παιχνίδια πολέμου «Noble Jump 2″ παιχνίδια πολέμου, την πρώτη άσκηση της νέας δύναμης ταχείας αντίδρασης του ΝΑΤΟ, που στοχεύει να προειδοποιήσει τη Ρωσία για την ετοιμότητά της και να καθησυχάσει τα ανατολικά ευρωπαϊκά μέλη της που φοβούνται τις δράσεις της Μόσχας στην Ουκρανία.

  

Ο Rozoff προχώρησε σε αυτές τις αποκαλύψεις, αφού ρωτήθηκε για τον πόλεμο παιχνίδια της Πέμπτης στην Πολωνία τη συμμετοχή 2.100 στρατιώτες από εννέα μέλη του ΝΑΤΟ.

 Αμερικανικά, Βελγικά, Τσεχικά, Ολλανδικά, Γερμανικά, Ουγγρικά, Λιθουανικά, Νορβηγικά και πολωνικά στρατεύματα έχουν προετοιμαστεί από την περασμένη εβδομάδα για αυτή την άσκηση πλήρους κλίμακας!

Η στρατιωτική συμμαχία έχει τοποθετηθεί επίσης μια σειρά από στρατιωτικές ασκήσεις στα ανατολικά σύνορά της για να αντιμετωπίσει τη στρατιωτική παρουσία της Ρωσίας στη Βαλτική Θάλασσα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: