Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Κίνημα πρώην πρωθυπουργών για να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να βοηθήσουν το Δ.Ν.Τ !Κίνημα πρώην πρωθυπουργών για να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να βοηθήσουν το Δ.Ν.Τ ! Σύσσωμη η Συμμορία Σημίτη είναι με το μέρος των τοκογλύφων και απέναντι από τους Έλληνες πολίτες !

Ο Σημίτης πήγε στη Μουρούζη και συνάντησε  Σαμαρά και Παπαδήμο

Συνάντηση μιας περίπου ώρας είχαν στο προσωπικό γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στην οδό Μουρούζη ο πρόεδρος της ΝΔ με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Η συνάντηση είχε προαναγγελθεί μέσω κύκλων της ΝΔ τις προηγουμένες ημέρες και οριστικοποιήθηκε με τηλεφώνημα-πρόσκληση του κυρίου Σαμαρά στον πρώην πρωθυπουργό.
Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να συζητούν 
με αγωνία τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις, αλλά και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, την οποία αμφότεροι θεωρούν αδιαπραγμάτευτη.
Η συνάντηση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο πολιτικών πρωτοβουλιών του κυρίου Σαμαρά, τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κατά πληροφορίες, προγραμματίζεται και συνάντηση του κυρίου Σαμαρά με τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, όμως πηγές της ΝΔ δεν επιβεβαιώνουν πως το ραντεβού έχει ήδη κλειστεί.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ο κύριος Σαμαράς αναμένεται να έχει και επαφές σε κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, με δεδομένη και την ιδιαίτερα κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: