Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΗΧΟΥΝ ΤΑ ... ΤΥΜΠΑΝΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ

O ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ,
ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΦΕΣΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΦΕΙΔΩΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΝΙΑ 1 ΚΑΙ 2.
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΚΑΙ 65 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΑΦΟΥ ΗΣΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΙΣΘΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.....ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΟΙΣΜΟΥ.....ΑΡΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ....
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.....
ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ. ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ/ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΚΑΦΕ/ΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΝ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ Ο ΡΟΚΑΣ;ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΕΛΟΣ....
ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΑ. ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!!.
Αθήνα
Στο νέο μεγάλο μέτωπο που ανοίγει για τον πρωθυπουργό, αυτό της συνοχής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται το Bloomberg με φόντο την υπό κατάρτιση συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην Αριστερή Πλατφόρμα, η οποία ελέγχει έως και 40 βουλευτές.
«Πολλά είναι τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν» σχολιάζει ο Γιάκομπ Κίνκεγκαρτ, του Peterson Institute for International Economics με έδρα την Ουάσινγκτον.
Ο ίδιος σημειώνει ότι μια κυβέρνηση που αποκαλείται «εχθρός» της λιτότητας συμφώνησε να σε περισσότερη λιτότητα μέσω φόρων και χωρίς σαφή δέσμευση για πραγματικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις.
«Η Αριστερή Πλατφόρμα, η οποία έχει περίπου 40 έδρες και αποτελείται από πρώην κομουνιστές και μέλη συνδικάτων, θα μπορούσε να νικήσει την κυβέρνηση, αν καταψήφιζε τη συμφωνία» αναφέρει το πρακτορείο.
Αναλυτικής της Deutsche Bank που επικαλείται το Bloomberg εξηγεί ότι η μεγάλη πρόκληση για τον πρωθυπουργό είναι να περάσει τη συμφωνία από τη Βουλή. Ο ίδιος αναλυτής «μετρά» μεταξύ 10 και 40 τον αριθμό των βουλευτών που μπορεί τελικά να μην ψηφίσουν τα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: