Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Λίγο πριν την νέα Εθνική Τραγωδία ο Σαμαράς ζητάει την βοήθεια του Καραμανλή!!!


Kι ενώ το Χρηματιστήριο καταρρέει προεξοφλώντας νέα Eθνική Tραγωδία, ο Σαμαράς ζήτησε εκτάκτως να δει τον Καραμανλή για να του ζητήσει να δεχθεί να
είναι υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας μπας και κερδίσει τους ανεξάρτητους και συμπληρώσει τους 180.


Ο Καραμανλής όπως όλα δείχνουν δεν θα δεχθεί-όπως κατ΄επανάληψη έχει εξομολογηθεί στο περιβάλλον του-μια τέτοια πρόταση χωρίς να γίνουν εκλογές.

Με τίποτε ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα ήθελε να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία.

Από την άλλη η Ελλάδα βρίσκεται μια ανάσα από νέα εθνική τραγωδία όπως δείχνουν οι διαθέσεις των Τούρκων και των Γερμανών απέναντι σε έναν εξαθλιωμένο λαό και με τις Ενοπλες Δυνάμεις να βρίσκονται σε ενδεή κατάσταση.

Το ξαναλέμε: Η Κολομβία των Βαλακανίων βρίσκεται λίγο πριν την νέα εθνική τραγωδία αποδυναμωμένη εξαιτίας μιας ακόμη κυβέρνησης που κανάκεψε το πελατειακό κράτος, αρνήθηκε τις μεταρρυθμίσεις και μας οδηγεί πλέον και σε εθνικές τραγωδίες με κίνδυνο τον διαμελισμό μιας χώρας της οποίας ο λαός δεν διαθέτει το ψυχικό σθένος να αντισταθεί στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό εχθρό. 

Μπαίνουμε βίαια στην καρδιά της τραγωδίας...

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ>
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;

Σ΄ αυτό το σημείο καλούμε τους Κυπρίους αρμοδίους που ερευνούν τα αίτια της πτώσης του κυπριακού αεροσκάφους να μάς πουν γιατί έπεσε το κυπριακό εκπαιδευτικό αεροπλάνο. Exoυν περάσει τόσες μέρες. Γιατί δεν βρίσκουν τα συντρίμμια; Τόσο μακριά τα σκόρπισε ο πύραυλος; Γιατί αρχικά έσπευσαν να κάνουν λόγο γα ατύχημα, ενώ ο Κύπριος Αναστασιάδης "φυγαδεύθηκε" στο Νοσοκομείο και παρακάλεσε τον Σαμαρά να τον αντιπροσωπεύσει στην Ευρωπαική Σύνοδο Κορυφής;

Δεν υπάρχουν σχόλια: