Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ!!!ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚάδες ΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ C-130 ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΙΝΟΥΚ ΚΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ZUBR!!!!ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!

aq2

Ξαφνικός Συναγερμός της Δύναμης ¨Δ¨ ! Επιβιβάζονται σε Ιπτάμενα μέσα και ταχύπλοα !!!

aq2
Συναγερμός της Δύναμης (ΔΕΛΤΑ)  με προσωπική εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ  με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις  των Ειδικών Δυνάμεων όλων των κλάδων ...Καταδρομείς ,Αλεξιπτωτιστές  ,Άνδρες της Μονάδος Υποβρυχίων Καταστροφών και ΟΥΚάδες αλλά και δυνάμεις του Λ/Σ με πλήρη φόρτο και οπλισμό συγκεντρώθηκαν και επιβιβάζονται σε Αεροσκάφη C-130 ελικόπτερα Σινούκ  και στα πανίσχυρα αρπακτικά της θάλασσας τα ZUBR  που σπάνε  κάθε ρεκόρ ταχύτητας πετώντας κυριολεκτικά πάνω από τα κύματα ! από διαφορετικά σημεία ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση !

Δεν γνωρίζουμε το σκοπό αν και οι χρόνοι φορτώσεως παίζουν εδώ μεγάλο ρόλο και σίγουρα η Στρατιωτική Ηγεσία θέλει να κατοχυρώσει την ταχύτητα αντίδρασης  και άμεσης ανταπόδοσης του τυχόν χτυπήματος σε καθορισμούς στόχους !
Σε ετοιμότητα για την προστασία της επιχείρησης Επιθετικά ελικόπτερα  ,μαχητικά Αεροσκάφη και πλωτά του λιμενικού Σώματος …Ενώ παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή οι Δυνάμεις των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου  με τους Καταδρομείς σε ειδικό ρόλο!
Λιτή η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ
«Τις πρωινές ώρες της 27ης Μαΐου 2014, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και στο πλαίσιο  μορφής ''άσκησης'' «Πυρπολητής 3/14» ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») του Νοτίου Τομέα με σκοπό την δοκιμασία και τον έλεγχο των διαδικασιών και δυνατοτήτων της δύναμης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: