Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

OYKΡΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ/ΒΡΑΔΥΝΑ ΝΕΑ/ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Ο ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΡΣΕΝΙ ΓΙΑΤΣΕΝΙΟΥΚ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΕΚΤΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Μ
ΟΣΧΑ.(ΦΩΤΟ)

2)ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ ΓΙΑΝΟΥΚΕΡΒΙΤΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.

3)ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ.

4)ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

5)ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

6)ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΙΞΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.

7)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΠΟΛΥ.

8)Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕΡΓΚΕΙ ΚΙΣΕΛΙΑΚ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ.

9)ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΣΛΑΒΙΑΝΣΚ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑΡΟΥΣ.

10)ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 3 ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΧΙΣΤΩΝ.

11)ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΛΑΒΙΑΝΣΚ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ.

12)Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΤΖΕΦΡΙ ΠΙΑΤ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΣΕΝΙΟΥΚ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

13)ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΝΟΥΚΙΕΒΟ. ΥΨΩΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

14)ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΘΟΝΙΑ.

15)Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΡΤΣΕΝΚΟ, ΤΟΝ ΓΙΑΤΣΕΝΙΟΥΚ, ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΟΥΛΙΑ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ(ΦΩΤΟ) ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

16)ΤΗΚΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΕΝΩ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ 5 ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ(ΙΑΠΩΝΙΑ-ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ-ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΑΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑ).ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΠΟΥ ΑΠΕΙΧΕ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΙΜΑΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: