Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Η ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ , ΤΑ ΝΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ!!!

Αποκλειστικό: Αυτά είναι τα “πυρηνικά” αντίποινα της Τιμοσένκο: Οι Ουκρανές κόβουν το σεξ με Ρώσους!


... και οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να εισβάλλουν στην Αν. Ουκρανία. Όχι επειδή καταφτάνουν εκεί οι μισθοφόροι της βλακwater αλλά επειδή δεν μπορούν να ανεχτούν τα σεξουαλικά αντίποινα της Γιούλιας της τσουρεκούς.


«Μην το... δίνετε στους Ρώσους», γράφουν «πατριωτικά μπλουζάκια» που προωθούν νεαρές από την Ουκρανία σε καμπάνια μέσω του Facebook

Μοντέρνες Λυσιστράτες
Μέχρι στιγμής κάθε σχέδιο και μέθοδος για να αποτρέψουν τους Ρώσους να προσαρτήσουν την Κριμαία έχει αποτύχει. Έτσι, μια ομάδα Ουκρανών γυναικών προτείνει μια πιο δραστική λύση: καμία Ουκρανή να μην κάνει σεξ με Ρώσους!

Μάλιστα, ως άλλες Λυσιστράτες, έχουν ξεκινήσει ολόκληρη καμπάνια μέσα από το Facebook με μπλουζάκια που δείχνουν δυο παλάμες ενωμένες με... νόημα και με τυπωμένο το μήνυμα: «Μην το δίνετε σε Ρώσο»!
Τα μπλουζάκια πωλούνται από τη σελίδα τους στο Facebook και σύμφωνα με τις ίδιες τα έσοδα θα διατεθούν για τον ουκρανικό στρατό.
Βέβαια, παρά την επιτυχία της καμπάνιας, δεν είναι λίγοι οι Ρώσοι χρήστες του Διαδικτύου που σχολιάζουν περιπαικτικά την απόπειρα των νεαρών Ουκρανών να τους τιμωρήσουν, ενώ πολλοί εξ αυτών τις χαρακτηρίζουν «πόρνες», όπως άλλωστε και τα μέλη της οργάνωσης Femen με τις γυμνόστηθες ακτιβίστριες.
Το σλόγκαν της ομάδας προέρχεται από στίχους του ποιήματος του εθνικού ποιητή της Ουκρανίας, Ταράς Σεβτσένκο, «Καταρίνα», όπου καλεί τις Ουκρανές γυναίκες να μην ερωτευθούν Ρώσους.
Πάντως, οι γυναίκες πίσω από την καμπάνια «Μην το δίνετε σε Ρώσο», καλούν ακόμα και Ρωσίδες να συμμετάσχουν στον αγώνα τους, στέλνοντας το μήνυμα: «Οι άνδρες μας είναι ακόμα στο σπίτι, αλλά οι δικοί σας μοιάζουν σαν να είναι έτοιμοι για πόλεμο».
Παράλληλα, σε δεύτερη ανάρτηση -που είναι γραμμένη στα ρωσικά- αναφέρεται: «Όλες οι ηρωίδες μας, που συμφώνησαν να φωτογραφηθούν με τα πατριωτικά μπλουζάκια, είχαν η καθεμία κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους. Μη δώσετε την Κριμαία στους Ρώσους, μην επιτρέψετε στους Ρώσους να αρπάξουν τη γη σας, μη δίνετε χρήματα σε Ρώσους, μην αφήσετε τους Ρώσους να νικήσουν».
Την ίδια στιγμή, μία γυναίκα, πιθανώς ρωσικής καταγωγής, έγραψε στη σελίδα των γυναικών: «Αυτή η μορφή πατριωτισμού, μοιάζει περίεργη. Με απασχολεί, όμως, ένα πράγμα. Αν ένα κορίτσι από την Ουκρανία είναι ερωτευμένο με έναν Ρώσο, είναι εχθρός σας; Επιπλέον κάτι άλλο που δεν κατανοώ είναι το πότε οι Ρώσοι έγιναν εχθροί σας;».


Δεν υπάρχουν σχόλια: