Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Social Network pinned on noticeboard
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζονται από τις δυνατότητες διασύνδεσης και αλληλεπίδρασης των χρηστών, και το περιεχόμενό τους δημιουργείται από τους ίδιους τους χρήστες. Κατατάσσονται σε ορισμένα είδη ή κατηγορίες ανάλογα με το χαρακτήρα και τη χρησιμότητα που έχουν.
Ένα κοινωνικό δίκτυο είναι μια κοινωνική δομή που αποτελείται από ένα σύνολο παραγόντων, όπως άτομα ή οργανισμούς. Στο διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα είναι μία πλατφόρμα που συντηρείται για την δημιουργία κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που συνήθως αποτελούν ενεργά μέλη του κοινωνικού δικτύου, με κοινά ενδιαφέροντα ή δραστηριότητες.
Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης είναι οργανωμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο με περισσότερο ομαδοκεντρικό χαρακτήρα που παρέχουν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, μία σειρά από βασικές και δωρεάν υπηρεσίες όπως τη δημιουργία προφίλ, το ανέβασμα εικόνων και βίντεο, τον σχολιασμό σε ενέργειες που γίνονται από άλλα μέλη του δικτύου ή μίας ομάδας, την άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων και πολλά άλλα.
Ένα τέτοιο δίκτυο δημιουργήσαμε εδώ σ΄αυτή τη γωνιά του διαδικτύου. Σκοπό έχουμε την αλληλοβοήθεια για την όσο το δυνατό πιο ανώδυνη αντιμετώπισης της κρίσης. Εργαλείο η EMGOLDEX και ο τρόπος προώθησης της..
Αποτέλεσμα η απόκτηση ενός πολύτιμου μετάλλου διαχρονικό, διεθνώς αναγνωρισμένης αξίας και άμεσα ρευστοποιήσιμο. ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ.
Παρακολούθησε το  video που ακολουθεί ,δες τον τρόπο λειτουργίας μάθε, μίλα μαζί μας και έλα στη παρέα. Είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να σε δώσουμε συμβουλές και βοήθεια. 
Η απόφαση δική σου, η βοήθεια δική μας.
Αρης 
e-mail marasgold@gmail.com .
Skype marasgold

Δεν υπάρχουν σχόλια: